Substral premium potgrond osmocote

Verkrijgbaar in volgende hoeveelheden;

  • 20 L. : € 5,95
Categorie: Tag: Merk:  

Beschrijving

Substral Premium Potgrond Osmocote

Potgrond met meststof

Substral Premium potgrond met Osmocote® is een kant-en-klaar nieuw product met een nauwkeurig afgestemde structuur, waterhuishouding, zuurtegraad (pH), humusgehalte en een uitgebalanceerd pakket aan meststoffen met micronutriënten. De potgrond is uiterst geschikt is voor een optimale groei en bloei van alle planten en gewassen. Dankzij de toegevoegde Osmocote® worden de planten tot 6 maanden lang gevoed.

Osmocote® is gecontroleerd vrijkomende meststof die uit korrels bestaat die omhuld zijn met een dun laagje, waardoor de meststof geleidelijk vrijkomt volgens de behoefte van de plant en naar gelang de temperatuur. De toegevoegde Osmocote® voedt planten tot maar liefst 6 maanden lang!

De kwaliteit van Substral potgronden wordt continue gemonitord. Alles begint bij een uitgekiende selectie van de grondstoffen en de toelevering ervan. Voor het product op de markt komt, worden de samenstellingen steeds opnieuw uitgebreid getest in onze onderzoekcentra in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Dit voor de optimale balans tussen voldoende water, lucht en voeding. Een goede grond is de basis om ziektes tot een minimum te beperken!

Substral Potgrond bevat de unieke en revolutionaire Fibresmart-technologie. De houtvezels zijn 100% natuurlijk en turfvrij en zorgen voor de perfecte textuur voor een ideale drainage. Dit verzekert een optimale balans tussen lucht en water voor sterke wortels.