Bait tech xpand expander pellets 500 gr

 3,65

 

 

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , Merk:  

Beschrijving

Xpand pellets zijn de meest gewilde en gebruikte expander pellet beschikbaar! Ze gemakkelijk te bereiden, consistente textuur, kleur en prestaties zeggen dat ze in de handen van de top vissers.

Gepompte of geweekt, een massaal aantrekken zachte pellets voor gebruik als haakaas of diervoeder. Een echte winnaar met een enorme volgende!

De Bait-Tech Xpand pellets zijn het makkelijkst pellet op de markt voor te bereiden tot in de perfectie of u liever aan de pomp of gewoon te genieten. Xpands zijn verkrijgbaar in 2mm, 4mm en 6mm. Perfect consistentie betekent een ideale aanvulling op micro-feed pellets met alle finesse om u die extra beten krijgen als je ze het meest nodig.

Ter voorbereiding zonder pellet pomp eenvoudig de vereiste hoeveelheid droge pellets te plaatsen in een plastic zak en dek af met water. Blaas lucht in de zak, zodat deze volledig is opgeblazen, bind de bovenkant van de zak en laat in de koelkast ‘s nachts.

Xpand pellets zwellen tot een groter formaat bij bevochtiging en bieden een lichtere voeding en haak aas dan standaard harde zinken pellets helpen om ‘losse’ voeden aas nabootsen en gek op hun hoede vis.

    • Gemakkelijk te bereiden
    • 2mm, 4mm, 6mm
    • Maak de perfecte haak en voer aas
    • De enige micro expander beschikbaar

Xpand pellets zijn verkrijgbaar in zakken van 500g

Extra informatie

Diameter

Ø 2 mm, Ø 4 mm, Ø 6 mm