Edialux: Fungecol spray 750 ml rozen en sierplanten

 19,95

Snelwerkend ecologisch, kant-en-klaar fungicide met contactwerking voor de bestrijding van echte meeldauw (witziekte) bij sierplanten en andere ziekten. Snelwerkend ecologisch, kant-en-klaar fungicide met contactwerking voor de bestrijding van echte meeldauw (witziekte) bij sierplanten en andere ziekten. Zowel preventief als curatief na infectie te gebruiken. Zowel voor gebruik in serre als buiten.

Categorie: Tag: Merk:  

Beschrijving

Fungecol Spray Rozen en Sierplanten is een snelwerkend fungicide voor gebruik op rozen en allerlei andere sierbomen en sierheesters gevoelig aan witziekte of meeldauw. Fungecol Spray Rozen & Sierplanten heeft een contactwerking en is gebruiksklaar, geen verdunning is vereist. Zowel preventief (na regen en bij hoge luchtvochtigheid) als onmiddellijk na een infectie te gebruiken. Een gepatenteerd bevochtigingssysteem zorgt er voor dat Fungecol Spray Rozen & Sierplanten de plant volledig bedekt en het wegspoelen van de werkzame stof door regen wordt beperkt.

GEBRUIKSAANWIJZING

  • Fungecol Spray is een gebruiksklaar product, geen verdunning is vereist.
  • Schudden voor gebruik. Draai aan de spraykop om de kindveiligheid uit te zetten. Breng gelijkmatig aan op bladeren en vruchten.
  • Het product kan preventief of curatief worden gebruikt (maximaal 12 uur na infectie). Een hoge vochtigheid tijdens en/of na het aanbrengen bevordert de werkzaamheid van het product. Ziektebestrijding kan worden verminderd als de omstandigheden erg droog zijn of na regen> 20 mm. In geval van zware regenval of meer dan 20 mm regen, is het noodzakelijk om de behandeling te vernieuwen om een goede bescherming te garanderen.
  • Voordat u de hele plant bespuit, moet u een klein gedeelte van de plant testen om de afwezigheid van fytotoxiciteit te garanderen.
  • Spoel geoogste producten af voor consumptie.
  • Niet toepassen bij hoge temperaturen op groentegewassen, verse kruiden en bessen en in kassen.
  • Het wordt aanbevolen om Fungecol spray ‘s morgens of’ s avonds toe te passen wanneer de vochtigheidsgraad hoog is.
  • Na de behandeling de percelen/oppervlakken pas opnieuw betreden nadat de spuitvloeistof is opgedroogd.
  • Draag altijd kleding die armen en benen bedekt (als er geen specifieke beschermende kleding vereist is), chemicaliënbestendige handschoenen en waterdichte schoenen of laarzen bij het hanteren en aanbrengen van gewasbeschermingsmiddelen.

Extra informatie

Liter

20 ml, 40 ml