Selected:

Furflex cat deshedding head S

 22,00

Furflex cat deshedding head S

 22,00

Vachtverzorging = kammen + borstelen + deShedding

Vachtverzorging is nodig voor een goede gezondheid en hygiëne van huisdieren. Het verwijderen van uitgevallen haren bevordert de vernieuwing van het haar. En nog belangrijker: vachtverzorging ontdoet de huid van roos, verwijdert droge huidschilfers en verbetert de isolerende eigenschappen van de vacht. Er zijn verschillende manieren om de huid en vacht van een huisdier te verzorgen, bijvoorbeeld borstelen, kammen of deShedding.

Wanneer we het hebben over het verminderen van verharing, denken we vaak aan borstelen en/of kammen. Maar dit is niet hetzelfde als deShedding. Borstels en kammen worden gebruikt om vuil uit de vacht te verwijderen en de vacht van het huisdier glanzend en gezond te maken. Vooral borstelen is nodig om klitten, vuil en losse haren te verwijderen. Bovendien stimuleert dit de productie van natuurlijke oliën van de huid. Daarentegen heeft kammen als doel het haar zacht te maken en in vorm te brengen, door klitten in het gezicht en op de kop, poten en staart te verwijderen. Vergeleken met borstelen en kammen wordt deShedding gezien als een effectieve manier om losse ondervacht van het huisdier te verwijderen zonder de bovenvacht te knippen of de gevoelige huid van het dier te beschadigen.

Borstelen, kammen en deShedding vormen alledrie een essentieel onderdeel van de regelmatige vachtverzorging van uw huisdier. Alleen borstelen en kammen is namelijk niet voldoende om het verharingsprobleem aan te pakken. deShedding na het borstelen en kammen helpt om de losse, afgestorven haren van uw huisdier effectief te verwijderen. Zo vermindert deShedding haaruitval, terwijl borstelen en kammen de vacht mooi maken. Met deze drie manieren van vachtverzorging houdt u de vacht en huid van uw huisdier gezond en vitaal.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand