JBL Agil 250 ml

 4,50

  • Speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van water- en moerasschildpadden: Hoofdvoer in de vorm van drijvende sticks voor schildpadden van 10 – 50 cm grootte.
  • Uitstekende acceptie: Proteďne uit vis en garnalen
  • Bevordering van de bottengroei door lysine, versterking en stabilisatie van de weerstand door een multivitaminecomplex met daarin vitamine C
  • Schildpadden kiezen voor JBL voer: Kwalitatief hoogwaardige inhoudsstoffen, voedingsrecept conform praktijkonderzoek, geen verwerking van goedkoop vismeel
  • Inhoud: Schildpaddenvoer, Agil
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van schilpadden
De meeste water- en moerasschildpadden zijn alleseters. Een bijzondere voorliefde hebben ze echter voor vissen en waterdieren. Waterplanten worden echter ook graag gegeten. JBL biedt een omvangrijk assortiment soortspecifieke voeding voor schildpadden, die op de behoefte van de betreffende diergrootte afgestemd zijn. Gedroogde vissen en kreeftachtigen, als ook algen, staan op een gedeelde eerste plaats.

Nog meer goede redenen om op JBL voer te vertrouwen: Een indrukwekkende acceptatie door schildpadden, praktijkonderzoek met voedingspogingen in de vrije natuur, gebruik van hoogwaardig viseitwit (geen goedkoop vismeel) en geen verlies van vitaminen door de luchtdicht afgesloten verpakkingen.

Voedingsaanbeveling
Waterschildpadden: Jonge, nog groeiende dieren 2 tot 4 maal per dag in het water zoveel geven als ze in ca. 10 minuten opeten. Volwassen dieren: 4 tot 5 voedingen per week. Landschildpadden: Uitsluitend af en toe als lekkernij.