JBL ProFlora Taifun S5 2

 13,15

  • Verliesvrije verrijking van de primaire plantenvoedingsstof kooldioxide: CO2-diffuser voor zoetwateraquaria van 50 – 200 l vanaf 20 cm hoogte.
  • Eenvoudige installatie: Sluit de diffuser door middel van de speciale slang aan op de CO2-bemestingsinstallatie (niet inbegrepen), plaats met de zuignap in het aquarium.
  • Zichtbare, efficiënte diffusie van CO2, functioneert zonder pomp, geen aparte bellenteller nodig, eenvoudig te reinigen, volledig ontleedbaar, past op alle gangbare C02-systemen, kan worden uitgebreid.
  • Opvangkap tegen CO2-verlies, robuust Makrolon, tot max. 200 l bij 4°KH, tot 100 l bij 10°KH
  • Inhoud: Hoog geconcentreerde CO2-diffusiereactor, ProFlora Taifun S, incl. onderdeel met deksel en slangaansluiting, opvangkap, klemhouder met zuiger en 2m lange speciale C02-slang. Afmeting: 110 mm.
Categorie: Tags: , Merk:  

Beschrijving

Optimale plantenverzorging
Voor aquariumplanten is de juiste hoeveelheid CO2 in het water van groot belang. Kooldioxide is de primaire voedingsstof van planten en is derhalve nodig voor een weelderige bloei. Planten gebruiken CO2 voor de fotosynthese en verzorgen het aquarium met essentiële zuurstof, voorkomen algen, verwijderen schadelijke stoffen, bieden schuilplaatsen en reduceren ziektekiemen.

Gelijkmatige verdeling
De JBL diffuser verzorgt het aquariumwater door middel van gelijkmatige belletjes met de primaire plantenvoedingsstof, kooldioxide.

Eenvoudige installatie
De diffuser past op alle gangbare CO2-systemen. Aansluiting aan de CO2-slang met 4/6 mm. Diffuser met zuignap in het aquarium plaatsen.

De juiste hoeveelheid CO2 is voor ieder aquarium anders en hangt af van het volume, de waterbeweging en de beplanting. Met behulp van een CO2-test kan het CO2-gehalte bepaald worden.