JBL ProFlora v002

 92,50

Categorie: Tag: Merk:

Beschrijving

Optimale plantenverzorging
Voor aquariumplanten is de juiste hoeveelheid CO2 in het water van groot belang. Kooldioxide is de primaire voedingsstof van planten en is derhalve nodig voor een weelderige bloei. Planten gebruiken CO2 voor de fotosynthese en verzorgen het aquarium met essentiële zuurstof, voorkomen algen, verwijderen schadelijke stoffen, bieden schuilplaatsen en reduceren ziektekiemen.

Precieze dosering
Zonder licht als energiebron nemen planten geen CO2 op maar geven wel CO2 af. ‘s Nachts is een toevoer van kooldioxide dus niet nodig. Door het geruisloze magneetventiel is een dosering van de noodzakelijke hoeveelheid kooldioxide mogelijk. Het apparaat wordt of via de nachtschakelaar van de bemestingsinstallatie of direct via een pH-besturingsapparaat (tijdschakelaar en besturingsapparaat niet inbegrepen) bediend.

De juiste hoeveelheid CO2 is voor elk aquarium anders en hangt af van het volume, de beweging van het water en de beplanting.

Veilig en zuinig
12V veiligheidstransformator, geringe warmteontwikkeling door 0,8W capaciteit. De geruisloze magneet biedt een CO2-besparing tot 50%.

  • Uitbreiding voor CO2-bemestingsinstallaties of pH-besturingsapparatuur: Geruisloos magneetventiel voor de dosering van CO2 in aquaria.
  • Eenvoudig in gebruik: Integreer het magneetventiel in de CO2-aanvoerslang van de bemestingsinstallatie of monteer aan het armatuur van de drukregelaar.
  • Precieze dosering: Instellen van de CO2-toevoer door het activeren van een tijdschakelaar of via het pH-besturingsapparaat (tijdschakelaar en besturingsapparaat niet inbegrepen).
  • Veilig en zuinig: 12V veiligheidstransformator, geringe warmteontwikkeling door 0,8W capaciteit. Tot wel 50% CO2-besparing, geen geluidsontwikkeling, universele stekker.
  • Inhoud: Geruisloos magneetventiel, ProFlora v002 2, incl. universele stekker.