Naturen meststof voor kruiden/tomaten 1 L

 9,95

Deze vloeibare meststof kan toegepast worden op tomaten en kruiden in pot of in de (moes)tuin. Ook ideaal voor andere groente- en fruitteelten in de tuin. Zorgt voor sterke en vruchtbare planten.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Substral Naturen Meststof Voor Tomaten En Kruiden 1L

Productkenmerken
Bio
Bio*

Voor een goede biologische oogst

Op zoek naar biologische meststoffen voor tomaten en kruiden in pot, tuin of moestuin? Kies voor deze makkelijke en kwalitatieve vloeibare meststoffen van Substral-Naturen. Deze biologische meststof voor Tomaten en Kruiden van Substral-Naturen is ook ideaal om te gebruiken voor andere groenten en in de fruitteelt. Zorg voor sterke planten en geniet van een mooie oogst !

Inhoud
1L
Andere formaten:

500 ML

Gebruiksperiode

A/M/J/J/A/S

Details

De vloeibare Bio Meststof voor Tomaten en Kruiden van Substral-Naturen kan toegepast worden op tomaten en kruiden in pot, in de tuin of moestuin. Ook goed om te gebruiken voor andere groenten en voor de fruitteelt. Deze nieuwe versie is verrijkt met de krachtige Humifirst technologie, natuurlijke humus- en fulvozuren die je planten van de geschikte voedingsstoffen en sporelementen voorziet en zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen door de plant.

Ga voor een goede oogst! Deze Substral Naturen meststof kan toegepast worden op tomaten en kruiden in pot, in de tuin of moestuin. Ook goed om te gebruiken voor andere groenten en voor de fruitteelt.

Samenstelling: Vinasse NPK 3-2-5

*Dit product mag gebruikt worden in de biologische landbouw, conform Verordening (EU) 2018/848.