Sturgeon food

 12,85 21,00

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , Merk:  

Beschrijving

Het Sturgeon Fish Food van Velda is een premium voeder voor alle soorten steuren. Het is samengesteld volgens de laatste inzichten uit de viskweekindustrie, vooral met het oog op de groeicapaciteit, een optimale conditie en het welbevinden van de steur. Het voer heeft een hoge energiewaarde, speciaal toegesneden op de stofwisseling van de steur.

Sturgeon Fish Food is verrijkt met:

  • Vitaminen
  • Sporenelementen

Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en worden het vijvermilieu en filter nagenoeg niet belast.

Speciale aandacht is gegeven aan de toegevoegde sporenelementen en vitaminen, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. Het voer heeft een hoge energiewaarde, speciaal toegesneden op de stofwisseling van de steur.

Sturgeon Fish Food is een zinkend hoofdvoer, dat graag door steuren wordt gegeten. Het kan worden gevoerd bij watertemperaturen vanaf 10 °C. Voer een aantal keren per dag. Zorg ervoor dat het voer binnen 5 minuten gegeten wordt.

Product Verpakking (inhoud)
Sturgeon Fish Food 1,25 liter
Sturgeon Fish Food 2,5 liter

Ingrediënten: pluimveemeel, tarwe, zonnebloemmeel, visolie, bloedmeel, vismeel, lecithine, hemoglobinepoeder, algen en gist-product.

Analyse
Ruw eiwit 42%
Ruw vet 18%
Ruwe vezel 1,8%
As 7,3%
Fosfor 1,02%
 

Toevoegingen

Vitamine A 10.000 IE/kg
Vitamine C (stabiel) 250 mg/kg
Vitamine D3 1801 IE/kg
Vitamine E 200 mg/kg

 

Extra informatie

Liter

1,25 L, 2,5 L