Aanbieding!

Compo Meststof staafjes Orchidee

 4,00

COMPO Meststofstaafjes voor Orchideeën zorgen voor een lange en prachtige bloei van alle soorten orchideeën. Ze bieden een eenvoudige en betrouwbare voeding. Elk staafje bevat namelijk alle nodige voedingsstoffen en micro-nutriënten.

Deze meststofstaafjes zijn heel eenvoudig in gebruik en hebben bovendien een langdurige werking van 3 maanden voor Phalaenopsis, Miltonia, Odontglossum, Cymbidium en Cattleya en andere orchideeënsoorten.

Op voorraad

Categorie: Tag: Merk:  

Beschrijving

HOE GEBRUIK JE DEZE MESTSTOFSTAAFJES?

Voor een optimale voeding raden we je aan om het aantal staafjes te nemen volgens de doseringstabel hieronder. Maak eerst een gaatje in de orchideeënpotgrond met een hard stomp voorwerp. Zo kan je het staafje gemakkelijk inbrengen. Duw het staafje in het gaatje en bedek met potgrond.

TOEPASSINGSPERIODE

Bemest het jaar door om de 3 maanden met COMPO Meststofstaafjes voor Orchideeën volgens de aangegeven dosering. Van december tot februari kan dit aan halve dosering gebeuren.

Maart April Mei Juni Juli Aug Sept Okt Nov

TIPS

  • Je kan je orchideeën eveneens bemesten met behulp van de COMPO Vloeibae Meststof Orchideeęn voorzien van een praktische doseerdop.
  • Voor prachtig glanzende bladeren kan je je orchideeën behandelen met COMPO Orchideeën Spray.