Aanbieding!

Osmo Hydrokorrel 40 L

 10,00

 

Enkel te verkrijgen in de winkel


OSMO Hydrokorrel bestaat uit geëxpandeerde kleikorrels die zorgen voor de juiste water/lucht-verhouding in de pot. Overtollig water zal in de poriën van de hydrokorrel dringen en wordt weer vrijgegeven als de plant het weer nodig heeft. Te gebruiken als medium bij hydrocultuur of onderaan in potten. OSMO Hydrokorrel kan tevens gebruikt worden als decoratieve afwerkingslaag van schalen en bloembakken.

AANBEVOLEN DOSIS

  • Bij het verpotten:

Dek het drainagegat af met scherven en strooi hierover een dun laagje OSMO Hydrokorrels. Neem de plant voorzichtig uit de pot en verwijder de oude, losse grond zonder de wortels te beschadigen. Plaats de plant in de nieuwe pot en vul aan met OSMO potgrond. Lichtjes aandrukken en begieten.

  • In hydro-cultuur:

Verwijder de potgrond zorgvuldig van de plantenwortels en spoel deze grondig af met lauw water. Vul de pot met 3 ŕ 4 cm OSMO Hydrokorrels en breng de plant met de wortels hierop aan. Vul daarna de pot verder aan met OSMO potgrond. Geef gedurende de eerste dagen enkel zuiver water. Daarna wekelijks vloeibare meststof toepassen in het gietwater.

Op voorraad

Categorie: Tag: Merk: