Aanbieding!

Edialux: Fungecol spray 750 ml groenten en fruit

 14,00

Snelwerkend ecologisch, kant-en-klaar fungicide met contactwerking voor de bestrijding van echte meeldauw (witziekte) en andere ziekten zoals vruchtrot en appelschurft op groenten en fruit zoals druivelaars, tomaten en appelbomenen. Zowel preventief als curatief na infectie te gebruiken. Zowel voor gebruik in serre als buiten.

Op voorraad

Categorie: Tag: Merk:  

Beschrijving

Fungecol Spray Groenten en Fruit is een snelwerkend fungicide tegen meeldauw, vruchtrot en appelschurft in de fruit- en groententeelt (tomaten, kolen, kruiden…). Fungecol Spray Groenten en Fruit is gebruiksklaar. Zowel preventief (na regen en bij hoge luchtvochtigheid) als onmiddellijk na een infectie te gebruiken. Een gepatenteerd bevochtigingssysteem zorgt er voor dat Fungecol Groenten en Fruit Spray de plant volledig bedekt en het wegspoelen van de werkzame stof door regen wordt beperkt. Slechts 1 dag wachttijd tussen behandeling en oogst. Zowel voor gebruik in serre als buiten.

GEBRUIKSAANWIJZING:

  • Fungalux Spray is een gebruiksklaar product, geen verdunning is vereist.
  • Schudden voor gebruik.
  • Draai aan de spraykop om de kindveiligheid uit te zetten.
  • Breng gelijkmatig aan op bladeren en vruchten. Het product kan preventief of curatief worden gebruikt (maximaal 12 uur na infectie). Een hoge vochtigheid tijdens en/of na het aanbrengen bevordert de werkzaamheid van het product. Ziektebestrijding kan worden verminderd als de omstandigheden erg droog zijn of na regen> 20 mm. In geval van zware regenval of meer dan 20 mm regen, is het noodzakelijk om de behandeling te vernieuwen om een goede bescherming te garanderen.
  • Voordat u de hele plant bespuit, moet u een klein gedeelte van de plant testen om de afwezigheid van fytotoxiciteit te garanderen.
  • Spoel geoogste producten af voor consumptie.
  • Niet toepassen bij hoge temperaturen op groentegewassen, verse kruiden en bessen en in kassen. Het wordt aanbevolen om Fungalux spray ‘s morgens of’ s avonds toe te passen wanneer de vochtigheidsgraad hoog is.
  • Na de behandeling de percelen/oppervlakken pas opnieuw betreden nadat de spuitvloeistof is opgedroogd.
  • Draag altijd kleding die armen en benen bedekt (als er geen specifieke beschermende kleding vereist is), chemicaliënbestendige handschoenen en waterdichte schoenen of laarzen bij het hanteren en aanbrengen van gewasbeschermingsmiddelen.

Extra informatie

Liter

20 ml, 40 ml