Aanbieding!

Edialux: Herbi-alarm ready 3 Liter

 28,00

Herbi-Alarm Ready paden en terrassen is een kant-en-klare onkruidbestrijder voor de bestrijding van onkruiden, grassen en mossen op verharde, permanent onbeteelde terreinen zoals opritten, paden en terrassen (asfalt, beton, kasseien, grind, …). Het mag ook op niet-verharde, permanent onbeteelde terreinen, tussen de rijen van alle teelten met een afschermkap op de sproeier (om de teelt niet te raken) en vóór het zaaien of planten van siergewassen en groenten (alle teelten) gebruikt worden. De werkzame stof, pelargonzuur, is een organisch vetzuur dat van nature aanwezig is in bijvoorbeeld Pelargonium. Het membraan van de planten wordt beschadigd bij contact met het product, waardoor de plant zal uitdrogen. Het product wordt heel snel opgenomen door de plant, zelfs bij de lage temperaturen. De eerste resultaten zijn reeds zichtbaar na 3 uur! Zaaien of planten is al mogelijk 3 dagen na de behandeling.

Op voorraad

Categorie: Tag: Merk:  

Beschrijving

Tegen onkruiden, grassen en mossen op paden & terrassen. Het product vernietigt de bovengrondse delen van de bespoten planten. Het werkt in op ontwikkelde planten en wordt geabsorbeerd door bladeren en groene stengels. Daarom is het belangrijk dat het raken van bladeren, takken en onverhoute bast van planten die men wil houden, wordt vermeden. Werk eventueel met een beschermkap. Toepassen op een droge vegetatie.

GEBRUIKSAANWIJZING:

    • Dit product is klaar voor gebruik (hoeft dus niet verdund te worden). Goed schudden voor gebruik. Gebruik 100 ml/m². De dosis wordt uitgedrukt per oppervlakte te verwijderen vegetatie. De onkruiden enkel bevochtigen en niet bespuiten tot afdruipen.

AANTAL TOEPASSINGEN:

    1 tot max. 4 lokale behandelingen per 12 maanden met telkens 30 dagen interval

 

Extra informatie

Liter

1 L, 5 L